Terapeutisk

LIVSCOACHING

EN PROCESS DER KAN ÆNDRE DIT LIV

Du behøver ikke gå gennem dine livskampe alene.

Autenticitet, forbindelse og bidrag er kernen og sjælen i mening og livstilfredshed. Det er svært at udtrykke disse egenskaber, når vi ikke ved, hvem vi er, eller hvordan vi bruger vores gaver, færdigheder og magt til at skabe positive livs- erfaringer og forandringer.  


Efter, eller i forbindelse med, en livskrise mister man ofte en del af sig selv. Her vil et partnerskab med en terapeutisk livscoach hjælpe dig til at skabe kontakt til den du er nu, og hjælpe dig til at finde meningen i dit nye liv, som det ser ud nu efter krisen.


Undersøgelser har vist, at et partnerskab med en livscoach er en af de mest effektive  måder at lære at få adgang til, udvikle og udtrykke, hvem du er, dine evner og dine gaver.


Hvad er terapeutisk livscoaching?

Terapeutisk Livscoaching er et partnerskab og en proces, der hjælper dig med personlig vækst, empowerment, præstation og transformation.

En Coaching session er din tid, du sætter af til at fokusere specifikt på dig selv og dine prioriteter.

Terapeutisk lifecoaching hjælper  dig med at afklare, hvad der er væsentligt og mest meningsfuldt for dig. Hver session vil hjælpe dig med at forbedre din forståelse af, hvem du er, hvad du tror på og værdsætter, dine passioner, formål og vision for dit liv. Det vil hjælpe dig med at forbedre din forbindelse med andre og skabe en vej og plan for at nå dine mål og drømme.

En livscoach hjælper dig også med at identificere, forbedre og bruge dine gaver, færdigheder og talenter til at forbinde og dele på en tilfredsstillende måde.

Få mest muligt ud af dit liv - på alle områder af dit liv

Empowering til forandring

De fleste af os har en stor vision for vores liv. Vi ønsker at være glade og tilfredse, leve tro mod os selv og vores værdier. Men nogle gange mangler vi planen eller forståelsen for at gøre disse til virkelighed. Vi kan møde svære forhindringer, blive holdt tilbage af vores frygt og udfordringer eller blive hængende i usunde mønstre og vaner.

Gør dine drømme til virkelighed

Når du prioriterer dit liv og dine drømme, bringer du dit bedste jeg til alle dine relationer og bestræbelser, hvilket gør livet bedre for alle. Ligesom atleter, professionelle og virksomheder hyrer trænere til at forbedre deres præstationer, kan du hyre en livscoach til at hjælpe dig med at ændre dit liv.

 

Identificer

Identificer hvem du er (ikke hvad andre vil have du skal være), hvad du mest vil, og hvordan du forener det med din integritet – så du kan leve dit liv med fuld autencitet.

 

Afdæk

Gennem refleksion, visioner, specificering og prioritering vil du træffe specifikke valg for, hvad du allerhelst ønsker for dig selv og dit liv.

Foren

Fra et nyt perspektiv vil du se en vej, der giver dig mulighed for at være autentisk, kreativ, fokuseret og i stand til at handle for at blive den, du skulle være.