Priser

1:1 Teraputisk coaching 

En enkelt session – 1500 kr.

5 sessioner – 6500 kr.

5 sessioner er for dig, der  ”bare” har behov for at drøfte dine bekymringer med en anden, uden at skulle belaste venner og familie.Det kan være både rart og befriende at få ”læsset” af hos en, der bare lytter og er rummende. For nogen gange, skal der også bare være plads til at rase ud, være ked af det og frustreret. Det er helt okay. 

Samtalerne kan foregå både online og telefonisk

 

Individuelle forløb

3 mdr. – 12000 kr.

6 mdr. – 21000 kr. 

 

Drømmearbejde

1 session 1500 kr.

3 sessioner 4000 kr.

 

Er du i tvivl om hvilket forløb der er det rigtige for dig? 

Ring på tlf, nr.:  +45 23302110  eller send en mail til mig på kontakt@melivalife.dk så tager vi en uforpligtende samtale på ca. 30 min over telefonen eller Whereby, for at finde ud af, hvilket skræddersyede forløb der passer til lige netop dig og din situation.

Betaling & afbud

Alle priser er inklusive moms for private og eksklusive moms for virksomheder.

Betaling kan ske ved bankoverførsel til konto: eller i forbindelse med køb af forløb/klippekort via terapeutbooking.

Afbud skal ske senest dagen før den aftalte tid ellers betales fuld pris.

Afbud kan ske telefonisk, pr. SMS eller via e-mail til kontakt@melivalife.dk

 

Individuelle forløb

Mennesker er er forskellige, har forskellige behov og arbejder på forskellige måder. Derfor tilrettelægges mine forløb også 100% individuelt, og tilpasses ofte fra gang til gang, alt efter hvor du er i processen. 

Nogle gange er der fuld fokus på et enkelt, eller flere, mål, andre gange dukker der noget op fra fortiden, der spænder ben og skal kigges på, inden vi kan gå videre.

Derfor varer en session op til 90 min. men det kan også være, at der den enkelte dag, kun er behov for 1 time. 

Der er ikke afsat et bestemt antal sessioner i forløbet, da jeg opfordrer til, at der mærkes efter, hvor meget der er behov for.  Med et fast aftalt antal sessioner (et klippekort) kan der hurtigt blive en underliggende forventning om, at noget tager et bestemt antal sessioner at løse, eller omvendt, at man ikke er færdig, hvis man ikke har behov for at bruge alle klip/sessioner. 

Typisk vil et forløb starte op med at vi mødes 1 gang ugentligt for derefter at have længere tid mellem hver session. Andre gange kan der være behov for en opfølgning på mail mellem sessioner, eller et hurtigt kald over telefonen. Ligesom der kan være opgaver, du skal lave mellem hver gang vi mødes. Der er hele tiden fokus på den individuelle process – din process.  

Det er min erfaring, at når et coachingforløb, betragtes som en organisk mekanisme, og der arbejdes i det flow, der føles naturligt, opnåes de bedste resultater.

Online terapi & Coaching

Alle sessioner foregår som udgangspunkt online via Whereby.

Onlinesessioner er en rigtig god løsning. Du sparer transportiden, og kan have din session mere elle mindre når det passer dig.

Jeg har god erfaring med sessioner online, og oplever, at det ofte kan være nemmere for klienten at åbne op. 

NYT!

Du kan nu booke 30 min. telefonisk samtale, mentoring, eller coaching, hvis du lige står med en problemstilling eller noget akut, du gerne vil have sparring på og drøftet.

Pris: 700 kr.