livskrise sundhedscoaching

Hvad er sundhedscoaching?

Mental og fysisk sundhed

Sundhedscoaching arbejder ud fra en holistisk tilgang til at støtte hele mennesket. Hos Melivalife  hjælper vi dig med at pleje dit forhold til din krop, sind og ånd for i høj grad at øge din vitalitet. 

 

Med fokus på at forbedre, bevare og vedligeholde sundhed og forebygge sygdom, forstår sundhedscoachen de følelsesmæssige, fysiske, adfærdsmæssige, ernæringsmæssige og livsstilsfaktorer, der er nødvendige for at forbedre den generelle sundhed og velvære. 

Optimer din sundhed

En sundhedscoach er en støttende guide og mentor der hjælper dig med at genvinde og bevare din fysiske og mentale vitalitet, så du føler dig som dit bedste jeg.

Din coach er en, du samarbejder med for at hjælpe dig med at realisere dine sundhedsmål – kondition, styrke, fleksibilitet, sund vægt, ernæring, søvn, stress, afslapning og hvordan du håndterer sundhedsrelaterede udfordringer.

 

Styrk dit forhold til dig selv

Med en sundhedscoach bliver du støttet gennem livsændringer og kriser.  Din coach hjælper dig med at holde fokus på det sunde mål, og  en grundlæggende forebyggende tilgang til dit helbred.

Din sundhedscoach hjælper dig med din forståelse  og forhold til mad, bedre søvn, hjælpe med at booste dit mentale helbred og meget mere.

Elsk dig - og din krop

Genvind din vitalitet

Bliv sundere

Glade kunder

”At gå hos Anabella er den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv. Da jeg startede hos Anabella, havde jeg en spiseforstyrrelse, samt jeg havde ingen selvværd eller selvtillid. Allerede efter første session skete der noget. Jeg begyndte lige pludselig at smage på mad. For første gang i mit liv var jeg ude og spise med en veninde. Så jeg kan kun give Anabella min varmeste anbefaling. Hun er super dygtig.”

Lillian