Delight

Samtaleforløbet for dig, der  ”bare” har behov for at drøfte dine bekymringer med en anden, uden at skulle belaste venner og familie.

Det kan være både rart og befriende at få ”læsset” hos én, der bare lytter og er rummende.

Hvorfor?

For nogen gange, skal der også bare være plads til at rase ud, være ked af det og frustreret. Det er helt okay. 

Samtalerne kan foregå både online og telefonisk

Hvem vælger Delight forløbet

De der oftest vælger Delight-forløbet kan have mange forskelligartede problemstillinger og udfordringer. Fælles for dem alle er, at der er behov for et sted at “lufte ud”, men ikke nødvendigvis arbejde terapeutisk eller coachende med udfordringen og grave dybere, men bare få læsset af.  

Det kan f.eks. være:

Pårørende (til mennesker med erhvervede hjerneskader) der har behov for at blive anerkendt og rummet i deres følelselser – sorg, frustration, vrede mm., men ikke er klar, elle har lyst til,  at arbejde dybere med problematikken og egen udvikling herfra.  

Folk med en sag i jobcentret, som føler sig frustrerede over lange sagsbehandlingstider, manglende forståelse fra sagsbehandler og meget andet. 

Forælderen til den unge (mis)bruger, som oplever et system, som ikke kan få læsset af hos de tætte relationer, fordi de ikke forstår, og måske handler det også bare om opdragelse. Sorgen, frustrationerne og måske også vreden, skal have lov til at få plads, så der kan være overskud til alt det andet, der også fylder. 

Når børnene er flyttet hjemmefra, og tomheden i huset også fylder i hjertet. Empty nest syndrom – en sorg vi ikke vidste fandtes, før vi står midt i den. 

Udfordringer på arbejdspladsen – chefen er dum, kollegerne er dumme, eller måske føler du dig selv dum? Måske ved du slet ikkeom du er glad for dit arbejde?

Udfordringerne kan være mangen, og ovenstående er bestemt ikke udtømmende. 

Skal det være slut med at gemme på alle følelserne?  Så kontakt mig her eller book din første samtale allerede idag.